Project Image

Zalety systemu 35 powodów by wybrać naszą ofertę:

1. Kompleksowy sprzedażowo-magazynowy system zarządzania lokalami gastronomicznymi obejmujący wszystkie aspekty ich działalności

2. Moduł SPRZEDAŻY W LOKALU Point Of Sale - intuicyjny panel z obsługą definiowanych promocji i rabatów

3. Moduł SPRZEDAŻY ON-LINE - prowadzenie sprzedaży z własnej strony internetowej www z możliwością definiowania dowolnych promocji, obsługa wielu języków

4. Aplikacja mobilna FORGASTRO APK - składanie zamówień za pomocą smartfonów z systemem Android, IOS, aplikacja brandowana logiem restauracji, z obsługą definiowanych promocji zintegrowana z rozchodowaniem magazynu w czasie rzeczywistym

5. Obsługa zamówień call center i sprawne ich przekazywanie umożliwia moduł CENTRALNY NUMER PRZYJMOWANIA

6. Wszystkie moduły sprzedaży zintegrowane w JEDEN SYSTEMEM MAGAZYNOWY, który w czasie rzeczywistym prowadzi rozchodowanie produktów, towarów i składników

7. Możliwość prowadzania gospodarki wielomagazynowej obsługującej sieci lokali gastronomicznych

8. Moduł PŁATNOŚCI ON-LINE - obsługa płatności internetowych

9. Moduł PROMOCJI - masz pomysł na nową promocję, nic prostszego, samodzielnie zdefiniuj ją w systemie

10. Moduł DOWOZU DO KLIENTA Z NADZOREM CZASU REALIZACJI DOSTAW - skuteczne zarządzanie dostawami do klienta wraz z aplikacją mobilną na smartfon dla kierowców

11. Pełna obsługa magazynów - dokumenty PZ, WZ, MM, PW, RW, INW i inne

12. Moduł KUCHNIA - zarządzanie realizacją zamówień spływających do kuchni z panelu POS, od kelnerów, zamówień on-line ze strony www , z aplikacji mobilnej na smartfony, przyjmowanych przez telefon jak również z centralnego numeru przyjmowania zamówień

13. Moduł ROZRACHUNKI - pełna kontrola należności i zobowiązań

14. Moduł KASA - kompleksowe zarządzanie i kontrola stanu gotówki w lokalu, rozliczanie zmian, barmanów, kelnerów, automatyczne generowanie dokumentów kasowych

15. Moduł HARMONOGRAM PRACY PRACOWNIKÓW Z REJESTRACJĄ CZASU PRACY - planowanie harmonogramów pracy i kontrola rzeczywistego czasu pracy pracowników

16. Moduł RAPORTY - wiele raportów magazynowych, sprzedażowych i kasowych

17. Moduł FAKTURY - intuicyjny sposób generowania faktur również na podstawie zrealizowanych zamówień, z możliwością zastosowania skróconych opisów pozycji

18. Moduł CATERING i KALKULATOR EVENTU - błyskawiczne przygotowanie wyceny imprezy cateringowej oraz automatyczne generowanie raportu zapotrzebowania kuchni na surowce

19. Moduł KARTY STAŁEGO KLIENTA

20. Zawsze aktualny - program bezpłatnie się aktaulizuje zawsze do najnowszej wersji

21. Cały system zarządzania dostępny w angielskiej wersji językowej

22. Płacisz jedynie opłaty miesięcznie za dostęp do systemu i danych na serwerze, tylko za te moduły których potrzebujesz

23. Brak ukrytych opłat i wieloletnich umów

24. Nie musisz nic kupować, ani podejmować długoterminowych zobowiązań - płacisz tylko za czas używania systemu, w dowolnym momencie możesz z niego zrezygnować

25. Nie płacisz nic za wdrożenie, nie musisz mieć swojego informatyka do obsługi systemu, ani do instalowania nowych wersji programu

26. Zawsze dostępne, 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, gdziekolwiek jesteś, z każdego miejsca na świecie

27. Dostępny także z przenośnych urządzeń, telefonów komórkowych i tabletów

28. Wysoki poziom bezpieczeństwa, możliwość blokady dostępu, tak aby FORGASTRO był dostępny wyłącznie dla jej użytkowników z określonych lokalizacji

29. Jeśli system nie ma możliwości które chciałbyś aby tam były - nic straconego, daj nam znać

30. Oparty na bazie danych SQL, dzięki czemu oferuje nieograniczone możliwości rozbudowy

31. Automatycznie wykonywane kopie zapasowe - można być spokojnym o swoje dane

32. To system, który rośnie razem z Twoim biznesem i dostosowuje się do niego.

33. Unikalny model współpracy pomiędzy producentem, a użytkownikami systemu - w każdej chwili możesz zgłosić dodanie dodatkowej funkcjonalnosci do systemu - w pierwszej kolejności wprowadzane będą funkcje o które najczęściej pytali użytkownicy

34. FORGASTRO daje Twojemu biznesowi przewagę nad konkurencją

35. JEDEN SYSTEM ZAMIAST KILKU NIEWSPÓŁPRACUJĄCYCH ZE SOBĄ